<
Meubelmakerij Vos
Massief houten keukens en meubelen
op maat gemaakt.

Klik op de foto voor navigatieknoppen.


Meubelmakerij Drenthe. Op zoek naar oerdegelijke keukens en meubelen die sfeer, warmte en huiselijkheid uitstralen?


Meubelmakerij Vos, meubelmakerij in Drenthe, levert ambachtelijk maatwerk in massief houten meubelen en keukens. Met meer dan 40 jaar ervaring zijn de gebroeders Tienus en Koos Vos van Meubelmakerij Vos als het ware door het vak heen gekropen en tot specialisten uitgegroeid. Massief houten keukens en meubelen op maat gemaakt van 100 % massieve en natuurlijke materialen. Duurzaam en vervaardigd voor hun zeer tevreden klantenkring, waarin vakmanschap, ervaring, betrokkenheid met de klant en liefde voor het vak harmonieus samengaan.


Showroom
In de showroom van de meubelmakerij te Buinen in Drenthe wordt een selectie gepresenteerd van de grote verscheidenheid aan massief houten keukens en houten meubels die in de ambachtelijke werkplaats worden gemaakt, zoals houten keukens, badkamermeubels, kasten, dressoirs, tafels, ledikanten en tv-meubelen. Een duurzame investering in uw woning. Kwaliteit, met een daarbij behorende uitstekende service.

Zelf uw eigen massief houten keukens en meubelen op maat gemaakt samenstellen?
(Bijna) alles is mogelijk: Elke stijl, kleur en eventuele accessoires, vervaardigd uit houtsoorten zoals eiken, kersen, esdoorn, grenen. Keukens van hout, meubels van hout. Alles van massief hout, ook de ladebodems en achterwanden. Bij Meubelmakerij Vos wordt professioneel gewerkt. U krijgt een duidelijk en betrouwbaar advies. Persoonlijke aandacht en werken aan een wederzijds vertrouwen. Gewoon prettig, rustig en ongedwongen zaken doen.Nieuwe keuken in onze showroom.

Moderne rustieke keuken in onze showroom.

Opruiming showroommodellen meubelen


Meubelmakerij Vos
Hornsedijk 3
9528 PK Buinen
Tel: 0599-212573

info@meubelmakerijvos.nl

Openingstijden showroom:
Donderdag en vrijdag:
09.00 tot 17.00 uur.
Zaterdag:
10.00 tot 17.00 uur.
Graag op afspraak.


Webdesign:
Koos Vos
Hendrik Jan Jager
© Meubelmakerij Vos